Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép Kép Cheyenne Wyoming turizmus a Glance
Best Time to Visit Cheyenne Wyoming
Bár számos múzeum és a szabadtéri tevékenységek állnak egész évben, a Cheyenne területen valóban életre kel a késő tavasszal a korai Fall. Ezek közé tartozik a nyári látnivalók vizsgálókocsi túrák, lóvontatású Sétakocsizás, makett gunfights, túrázás és a lovaglás. Ahhoz, hogy valóban a legendás nyugati tapasztalat, látogasson el a Cheyenne Frontier Days, a világ legnagyobb szabadtéri rodeó. Held közelében július végéig minden év Frontier Days kínál 10 napos akciódús Rodeos, koncertek, palacsinta reggeli, díszszemle, a Native American falu, és még sok más. Kattintson ide a kereséshez szállodák Cheyenne.

Átlagos csejen Időjárás
Az időjárás Cheyenne viszonylag enyhe nyári magas, átlagosan a 80-as évek nagy 70s/low Louis és a 50s. Téli magasságra jellemző van a 40-es évek a Louis a teens/20s. Az éghajlat igen száraz, a kevesebb, mint 15 centi csapadék évente.
undefined
Szállítmányozás
Cheyenne található a kereszteződésekben két államközi autópályán - I-25 és I-80 - kínál egyszerű hozzáférést a vezetés minden pontján az iránytű. Cheyenne kézbesítik a napi járatok Denver a Cheyenne Airport. Ezen túlmenően, Denver nemzetközi repülőtér mindössze 100 mérföldre innen, kínál kényelmes kapcsolatok nemzeti és világszerte.

In-szezon A költségekről
Cheyenne egy széles szálláshelyek átlagosan $ 60 és $ 90 a nyár. Több múzeum ingyenes, míg a többiek minimális belépő ($ 3 - $ 5). A Cheyenne utcai vasúti kocsi egy szép történelmi túra a $ 8 ($ 4 gyermekek). Sok étkező megválasztása a különféle árszintet.

Wyoming Tourism - Cheyenne Látnivalók, tevékenységek és Kirándulások
Ft. Laramie National Historic Site mintegy 100 mérföldre északra Cheyenne. Az erőd szolgált egy katonai elküldeni az 1849-1890, őrzési telepes kocsik alatt az ország nyugati terjeszkedést. Közeli az Oregon Trail Ruts ahol jelöléseket a kocsik még mindig látható a puha homokkőből.

Rocky Mountain Nemzeti Park mintegy 90 mérföldre délnyugatra Cheyenne. A park gyönyörű hegyi tájak tartalmazza a völgyekben és a 8000 ft csúcsai felett 12.000 láb.

Laramie ad otthont az Wyoming Territorial Park és számos University of Wyoming múzeumok. 45 mérföldre nyugatra Cheyenne.

undefinedMit csináljon Cheyenne WY, városnézés és Idegenforgalmi Cheyenne WY
Cheyenne WY Turizmus - Tervezés egy Cheyenne WY Vacation
Az alábbiakban Cheyenne WY turisztikai látnivalók, tevékenységek, rendezvények, szállodák, éttermek és látogatói információs bejegyzéseket, hogy segítsen a terv Cheyenne WY Vacation! Bővebb információ a Cheyenne WY turizmus entries kattintva a kapcsolatot. Explore Minden Wyoming régióiba
Megtalálhatja Wyoming turisztikai attrakciók és tevékenységek minden Wyoming régiók: Cheyenne, Cody, Jackson Hole, és Egyéb. 

Vidám ott lét alatt a Cheyenne WY üdülés - Top Cheyenne WY Turistalátványosságok és aktivitások
Néhány a legnépszerűbb Cheyenne WY turistalátványosságok, hogy a lista tartalmazza a honlapunkon Big Boy Steam Engine, Cheyenne Frontier Days Old West Museum & Üzlet és Terry Bison Ranch.

Móka tevékenységek Cheyenne WY tartalmazza a repülőtéri Golf Course, Carmike Cole tere 3. és Cheyenne Gunslingers.

       
 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.